Spargris hittades..

En liten spargris hittades på vinden. Ett par kronor låg det i den, och proppen under magen var uppäten av glupska gnagare. Hålet lagades med gaffatejp, denna fantastiska tejp och sparande har påbörjats. Tycker det är svårt att bestämma till vad, det finns så många hål att fylla.. Tror dock att det är viktigt att ha ett mål med sparandet. Tänker vidare..

Denna bössan ska väl gå lite snabbare att fyllaHittade stackaren på  en blogg som jag i övrigt inte hunnit titta på än.. Denna ska väl inte ta så lång tid att fylla..

en annan fin sparbössa

Inte lika hemmagjort men fin. (Kanske ska tillägga att även denna bilden är lånad utan att fråga om lov) Den kan man bland annat köpa från Bytelove som du hittar här: http://www.bytelove.se/fluff/lifestyle/save-key-money-box/prod_251.html Det fanns en hel del annat som såg spännande ut på den sidan som jag ska titta närmare på senare.

En fin sparbössa!

Detta är en väldans fin sparbössa, jag har lånat den utan att fråga om lov på en blogg som heter "Mina pärlplattor" och jag hoppas att det var ok: http://parlplattor.blogspot.com/2009/02/sparbossa.html

längesedan det hände något här på bloggen

Men å andra sidan händer det ju så mycket annars. Detta med pengar och sparande är ju lite intressant. Hörde om en kille på radion i morse som sparat sina mynt i 12 år och när han gick till banken blev det 53.000 kr, vilket ju är en hel del. Fast om jag räknat rätt så är det egentligen bara 12 kronor om dagen, och det skulle man väl klara? Jag menar det där onödiga extrasparandet som man ine tänker på. Jag har bestämt mig för att samla mynt ett tag och se om det blir något av det. Designintresserad som jag är kan jga inte annat än låta bli att titta på vad det finns för sparbössor att välja mellan.

RSS 2.0